0
Košarka

FOTO: Twitter/@usabasketball

IMENA KOJA UTERUJU STRAH U KOSTI: Isplivao spisak igrača koji će igrati za Ameriku na Olimpijskim igrama!

Objavljeno: 29.02.24 u 08:33

Ozbiljan sastav će stići u Pariz

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država bez sumnje će predstavljati glavnog favorita na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, prema procurilom spisku imena koji je objavio poznati NBA insajder Šems Čaranija. Sastavljena od nekih od najvećih NBA zvezda, tim je već sada stekao prefiksu „zlatni“ s obzirom na impozantan skup talenta.

Okosnicu tima čine veterani koji su već prošli kroz nekoliko olimpijskih ciklusa, uključujući Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta i Stef Karija. Pored njih, nosioci tima biće i Džoel Embid, trenutni MVP NBA lige, Džejson Tejtum iz Bostona.

Na spisku selektora Stiva Kera takođe bi trebali biti Devin Buker, Džru Holidej, Entoni Edvards i Tajriz Halibarton. Dodatno, postoje velike šanse da se među 12 putnika nađu i Bem Adebajo iz Majamija, kao i Entoni Dejvis iz Los Anđeles Lejkersa, kako bi se osiguralo prisustvo centara, čime će tim dobiti dodatnu snagu pod košem.

Sa ovakvim sastavom, Amerikanci će bez sumnje biti glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama, zakazanim od 26. jula do 11. avgusta u Parizu. Srbija, predvođena potencijalnim učešćem Nikole Jokića, takođe će biti u igri, pružajući ozbiljan otpor konkurenciji i obećavajući uzbudljivu borbu za medalje.

0
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter