0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

DIVAN GEST CRVENE ZVEZDE: Crveno-beli sa čuvenom slikom čestitali rođendan Luki Dončiću! (FOTO)

Objavljeno: 29.02.24 u 10:11

Svi znamo njegovu ljubav prema timu sa Malog Kalemegdana

Slovenački košarkaš, Luka Dončić, obeležio je svoj 25. rođendan na nezaboravan način, ostvarivši novi tripl-dabl na terenu tokom meča u kojem je njegov Dalas trijumfovao nad Toronto Raptorsima rezultatom 136:125.

Dončićeva izuzetna igra bila je u fokusu ne samo zbog pobede njegovog tima već i zbog impresivnog dostignuća koje je postigao na svoj rođendan. Tripl-dabl od 25 poena, 10 skokova i 15 asistencija bio je još jedan dokaz njegove nadmoćnosti i vanredne sposobnosti da utiče na tok igre.

Čestitke su prštale sa svih strana pre, tokom i posle meča, a jedna posebno zapažena stigla je od Crvene zvezde, kluba za koji Dončić navija. Crveno-beli su na društvenim mrežama podelili sliku mladog Dončića u crveno-belom dresu iz detinjstva uz emotivnu čestitku:

FOTO: Printscreen/Instagram

Velikom zvezdašu i velikom košarkašu Luki Dončiću želimo srećan rođendan“ – napisala je Crvena zvezda, izražavajući poštovanje prema izvanrednom talentu koji je ponos Slovenije i svetskog košarkaškog društva.

Ovaj trenutak pokazuje kako sport može povezati ljude i klubove širom sveta, dok Luka Dončić i dalje nastavlja osvajati srca navijača svojim neospornim talentom i požrtvovanošću na terenu.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter