0
Košarka

Virtus' head coach Luca Banchi reacts during regular season round 17 Euroleague basketball match between Partizan and Virtus in Belgrade, Serbia on Dec. 28, 2023. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DIREKTOR VIRTUSA: ‘Luka Bjanki je preporodio ekipu!’

Objavljeno: 29.02.24 u 18:50

Italijanski gigant igra na visokom nivou.

Nekadašnji trener Virtusa, Serđio Skarijolo je uveo ovaj klub u evropligaške vode time što je osvojio Evrokup i digao ga na viši stepen. Međutim, iskusni stručnjak je posustao i beležio rezultat ispod očekivanja, a to je potvrdio i generalni direktor Bolonje Luka Baraldi.

On je istakao da je Luka Bjanki preporodio ekipu, te da je tim pod Skariolom izgledao depresivno.

-On je transformisao mentalitet depresivnog tima iz stanja užasa u kom je ekipa bila. Ko je trenirao ove igrače, prenosio je nedostatak samopouzdanja – jasan je.

Međutim, Banki je u poslednje vreme upisao nekoliko loših rezultata poput prevremenog eliminisanja iz Kupa Italije, ali direktor kluba veruje da će meč odluke biti upravo večeras protiv Valensije (20:30). Zajedno sa čitavom ekipom i letargije su se trgli Danijel Heket i Marko Belineli, koje Beraldi želi da vidi ponovo u nacionalnom timu Italije.

-Nadamo se da će ovaj poziv stići, oni to zaslužuju. Oni su dva igrača bez premca u Italiji, mislim da Đanmarko Poceko nije daleko od ove misli – naveo je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter