0
Fudbal

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Belarus v France Paul Pogba Gomel, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI JE OVO KRAJ KARIJERE ZA POGBU?: Četvorogodišnja suspenzija za Francuza!

Objavljeno: 29.02.24 u 13:03

Težak udarac.

Fudbaler Juventusa, Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga, pošto je prihvaćen zahteb antidoping tužilavštva, prenosi italijanski ‘Tutosport’. On je nakon utamice protiv Udinezea 20. avgusta bio pozitivan na testosteron, odnosno pentadehidroepiandrosterona. Ovo je veliki udarac za Francuza, ali i za ‘Staru damu’, koja je velike nade polagala u ovog igrača.

Pogba je svoje najbolje partije pružao u dresu ‘Bjankonera’ u periodu od 2012. do 2016. godine kada se preselio na ‘Old Traford’, ali tamo nije bio ono kakav je igrač bio u Juventusu. Nesporno je da je Francuz jedan od najprespektivnijih fudbalera svoje generacije i da važi za velikog talenta, ali učestale povrede i interesovanje za druge stvari su mu skratile karijeru.

On će 15. marta napuniti 31. godinu, a kada mu bude istekla suspenzija imaće 35 godina, što znači da je ovo najverovatnije kraj karijere za Pola Pogbu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS SADRŽAJ:

RUD ZAUSTAVIO SRBINA: Lajović nemoćan protiv velikog talenta svetskog tenisa!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter