0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on February 29, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSA IMA REČ: Evo šta je rekao nakon partije karijere!

Objavljeno: 29.02.24 u 23:48

Nerealni brojevi.

Partizan je večeras na svom terenu dočekao ekipu Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige. Utakmica je počela od 20.30 u izuzetno popunjenoj beogradskoj Štark areni.

 

Crno-beli su slavili rezultatom 100:90.

Brutalnu partiju imao je Aleksa Avramovića sa 30 poena, svega jednim promašejem za dva, i sa rekordnih 32 indeksna poena.

 

 

Sam Aleksa je rekao sldeće nakon meča.

„Jeste, imali smo turbulentan period iza nas, završen porazom u finalu Kupa. Morali smo da dobijemo večeras, kako bismo tas prebacili na bnašu stranu. Odigrali smo pametno, bez mnogo izgubljenih lopti. Delovalo mi je da smo odigrali timski fantastično, verovali smo u trenera. Ovo je polazna tačka za dalji deo sezone, ušli smo u plej-in zonu“, rekao je na početku Aleksa Avramović.

Nije mogao da pobegne od pitanja vezanih za lični učinak.

 

„Ovo mi je rekord karijere. Super mi je sve prijalo, što sam bio sa reprezentacijom i što mi je Željko pružio podršku i kada je bilo turbolentno. Međutim, jedna lasta ne čini proleće. Mi smo danas bili tim. Idemo dalje da ostvarujemo ciljeve“.

55
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter