0
Domaći fudbal

Kosta Nedeljković i Gajas Zahid (FOTO: Starsport)

VEČITI NA UDARU SAVEZA: Podnete prijave protiv Crvene zvezde i Partizana!

Objavljeno: 28.02.24 u 21:55

Disciplinska komisija je rešila da sankcioniše ponašanje funkcionera

Nakon vatrene rasprave između Crvene zvezde i Partizana povodom suđenja na nedavnim utakmicama večitih rivala, stvari će sada dobiti formalni epilog pred Disciplinskim sudijom Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Inspektor FSS, Miroslav Sever, podneo je prijave protiv oba kluba zbog kršenja pravilnika i zabrane komentarisanja sudijskih odluka, prema nezvaničnim informacijama. Očekuje se da će ove prijave ići na adresu Disciplinske komisije FSS, gde će se razmotriti svi aspekti situacije i doneti odgovarajuće odluke u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSS.

Surdulički tim takođe je reagovao na suđenje u utakmici protiv Partizana, izražavajući nezadovoljstvo načinom na koji je „deljena pravda“. Očekuje se da će i protiv njih biti podnete prijave i da će svi klubovi, uključujući Crvenu zvezdu i Partizan, biti kažnjeni u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSS.

Treće poluvreme u vidu javnih prepucavanja putem saopštenja između Zvezde i Partizana sada će dobiti svoj formalni epilog, što će uticati i na njihove finansije. Osim toga, oglasio se i sudijski analitičar, pružajući dodatnu analizu spornih detalja sa nedavnih utakmica večitih rivala koje su izazvale žustru debatu.

6
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter