0
Košarka

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠPANCI PIŠU: Ovako stoje stvari sa Kalinićem i Barselonom!

Objavljeno: 28.02.24 u 16:25

Srpski reprezentativac moguće ponovo u ‘crveno-belom’ dresu.

Barselona je krenula da rešava pitanje rostera za narednu sezone, pa su ugovori produženi Janom Veselijem i Rikijem Rubljom. Međutim, ostalo je pitanje još trojice, a to su Nikola Kalinić, Oriol Paolijo Džabar Parker kojima ističe ugovor na kraju ove takmičarske godine.

Prema pisanju španskog ‘Encestanda‘ ‘Blagurana’ traži dugačiji tip igrača od Kalinića, odnosno jefitnijeg.

– Srbin je skup, iako daje mnogo kvaliteta, u odbrani, skoku i iskustvu na poziciji „tri-četiri”. Barselona traži drugačije krilo, sa više šuterskih profila i i poena. Za Kalinića, osim Crvene zvezde, postoji interesovanje još ekipa – navodi pomenuti portal.

Sa Malog Kalemegdana ne kriju da bi voleli da Kalinića ponovo vide u njihovim redovima, a to je potvrdio i prvi čovek Zvezde, Nebojša Čović.

– Zainteresovani smo za Kalinića, radimo na tome. Nismo ga prodali, otišao je za džabe. Imao je 1+1 sezonu u ugovoru, kasnili smo četiri ili pet plata, čekao je, bilo je obećanja, nismo završili i otišao je – istakao je.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter