3
Domaći fudbal

Milos Pantovic celebrates after scoring a goal with team mates during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on February 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REKLI, PA POREKLI: Topolčani zabranili crveno-bela obeležja, pa sada promenili ploču (FOTO)

Objavljeno: 28.02.24 u 17:15

Prvo saopštenje izazvalo je veliku buru.

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a odigraće se susret 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16 časova u Bačkoj Topoli. 

Topolčani su se ovim povodom oglasili i izdali saopštenje u kome da isključivo nose boje svog tima, a ne gostujućeg, odnosno crveno-bele.

Ipak, pošto je to saopštenje izazvalo veliku buru među navijačima, oni su to saopštenje ubrzo izbrisali i ponovo se oglasili. 

 „Poštovani navijači. Greškom smo najavili da na utakmici 23. kola navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Zvezde. Zabrana se odnosi sam ona južnu tribinu gde se nalaze navijači TSC-a. Izvinjavamo se zbog nesporazuma„, stoji u objavi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

7
4

3 Komentara

  1. Jednom fašisti-uvek fašisti..
    Zamisli da ti mađari u Srbiji brane da nosiš svoja obeležja..
    Mislim da bi jedino ispravno bilo da svi dođemo u crveno-belim bojama i poseremo im se na tu njihovu tribinu jer realno ne mogu ni na koji način da zabrane šta će ko da nosi..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter