0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POZNATO KAKO SE POSTAJE DEO ALL STAR EKIPE: Uđite u ekipu koja uvek pobeđuje, već danas!

Objavljeno: 28.02.24 u 16:50

Ovako se postaje starter All Star ekipu!

Ovo je ekipa koja uvek pobeđuje!

Novicki, Brajant, Dankan, Kari i još mnogi drugi imaju jednu zajedničku crtu u svom karakteru, a to je lojalnost. Ovi igrači su celu svoju karijeru proveli u jednom klubu, neki od njih su bili i na izlaznim vratima, ali su ipak ostali i krupnim zlatnim slovima ispisali stranice istorije sporta.

Lojalnost se ispoljava na terenu, ali i van njega, pogotovu kada je reč o navijačima i pravim ljubiteljima sporta. Poznato je da su ljubitelji sporta su spremni da urade sve kako bi svoj tim pogurali ka uspehu, što ih čini dodatnim igračima, iako nisu na terenu. Kako se većina igrača ipak nalazi izvan terena, njihova privrženost omiljenom klubu se možda i ne primećuje kao kod nekog od ljubimaca koje bodre iz sveg glasa, ali svi oni imaju svoje mesto u AdmiralBetovoj All Star ekipi.

Od februara 2024. godine AdmiralBet je uveo novi program lojalnosti za sve svoje registrovane igrače, koji mogu očekivati brojna iznenađenja i pogodnosti kao članovi ovog “drim tima“. Postoje dva paralelna programa u okviru All Star ekipe, sport i slot. Najvatrenije ljubitelje sportskog klađenja i slot igara u mesecima koji slede očekuje do 300.000 dinara povraćaja od potencijalnog gubitka ostvarenog u prethodnom mesecu, kao i beslpatni spinovi svakog dana. Promocija je podeljena na mesečne intervale, pa će se beneficije izdavati članovima All Stara početkom svakog meseca, zavisno od učinka u mesecu koji je prethodio.

Svi detalje o All Star ekipi se nalaze na ovom linku, a za članstvo u ovoj ekipi je neophodno da igrač ima otvoren nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Sve All Star igrače očekuju sjajne beneficije, kao i mnoge druge pogodnosti i iznenađenja, ali o tome će biti reči nešto kasnije. Posetite AdmiralBet.rs, ulogujte se na svoj igrački nalog i postanite deo ekipe koja uvek pobeđuje!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter