0
Evropske lige

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's Mohamed Salah reacts during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

POTRESI NA ENFILDU: Nove informacije otkrivaju da će Mohamed Salah sigurno napustiti Liverpul!

Objavljeno: 28.02.24 u 23:55

Ovo se neće dopasti navijačima Redsa

Kraj jedne ere je na pomolu na Enfildu, kako bivši egipatski fudbaler Ahmed Hosam Mido tvrdi da će Mohamed Salah i menadžer Jirgen Klop napustiti Liverpul na kraju sezone i preseliti se u Saudijsku Arabiju.

Spekulacije o odlasku Salaha iz Liverpula kruže već neko vreme, s ponudama od 200.000.000 evra, a Al Itihad je bio najuporniji u nameri da angažuje zvezdu Redsa. Mido tvrdi da su pregovori uspešno završeni, te da je Salah već potpisao ugovor s neimenovanim klubom iz Saudi Pro lige.

Mohamed Salah, egipatski reprezentativac, pridružio se Liverpulu 2017. godine iz Rome i brzo postao ključni igrač u ekipi. Njegov odlazak će predstavljati značajan gubitak za klub i navijače.

Ovaj transfer označava i odlazak Jirgena Klopa, koji je bio ključna figura u izgradnji uspešne ere na Enfildu. Njihov zajednički uspeh uključuje osvajanje Lige šampiona 2019. godine i osvajanje engleske Premijer lige u sezoni 2019/2020, okončavajući dugi period čekanja Liverpula na titulu šampiona. Selidba u Saudijsku Arabiju predstavlja novi izazov za Salaha i Klopa u njihovim karijerama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter