0
Evropske lige

Đorđe Petrović (FOTO: Chelsea FC/X)

PETROVIĆU UGROŽENO MESTO? Čelsi i pored sjajnih partija Srbina planira da dovede novog golmana!

Objavljeno: 28.02.24 u 21:33

Ne toliko dobre vesti za srpskog čuvara mreže

Fudbaleri Čelsija, uprkos nekim izazovima tokom dosadašnjeg dela sezone, sada aktivno traže pojačanje kako bi poboljšali svoje performanse. Nakon poraza od Liverpula u finalu Liga Kupa, jasno je da je potrebno osveženje u timu.

Jedno od svetlih mesta u dosadašnjem delu sezone bio je srpski golman Đorđe Petrović, koji se odlično pokazao među stativama. Međutim, klub planira dodatno ojačati golmanski deo tima, a ime koje se ističe na listi želja je Diant Ramaj, trenutni čuvar mreže Ajaksa.

Ramaj je stigao u Ajaks iz Ajntrahta za pet miliona evra, a njegova pouzdanost ga čini poželjnim ciljem za nekoliko evropskih klubova, uključujući i Čelsi. Osim londonskog kluba, za usluge mladog golmana interesovanje su pokazali i Mančester junajted i Arsenal.

Transferna tržnica obećava uzbudljivo razdoblje, a Čelsi će biti u konkurenciji sa drugim prestižnim klubovima dok nastoje osigurati usluge talentiranog golmana i poboljšati svoje izglede u preostalom delu sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter