0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@MaccabiTLVFC

OSMINA FINALA LIGE KONFERENCIJA U SRBIJI: Makabi dočekuje Grke kod nas, ali ne u Beogradu!

Objavljeno: 28.02.24 u 22:50

Došlo je do dogovora

Fudbalski svet Srbije postaje epicentar evropskih klupskih borbi kako Makabi Tel Aviv sprema dobrodošlicu grčkom gigantu Olimpijakosu na stadionu u Bačkoj Topoli. Ova atraktivna utakmica osmine finala Lige Konferencija zakazana je za 14. mart.

Izraelski tim, Makabi Tel Aviv, odlučio je da bude domaćin revanš meča u Srbiji, na stadionu koji će ugostiti ovaj uzbuđujući duel. Savez je dao je odobrenje za organizaciju meča u Bačkoj Topoli uz prisustvo navijača. Ova odluka dolazi nakon razgovora između predsednika IFA (Izraelski fudbalski savez) Sino Huartez-a, FSS Srbije i lokalnih vlasti.

Na zvaničnom sajtu, Makabi Tel Aviv potvrđuje podršku navijača na ovom meču, a detalji o prodaji karata i paketima za meč biće objavljeni uskoro.

Prvi meč između ova dva tima odigraće se u Atini 7. marta, a sadašnja odluka o lokaciji revanša dodatno podiže uzbuđenje i interesovanje fudbalske javnosti u regionu. Svi putevi vode u Bačku Topolu, gde će se odlučiti koji tim će napredovati u narednu fazu takmičenja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter