1
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Serbia's Dusan Tadic and Aleksandar Mitrovic celebrates during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

OPŠTA POMAMA ZBOG MEČA U MOSKVI: Rusi za samo četiri sata prodali 4000 ulaznica za utakmicu sa Srbijom!

Objavljeno: 28.02.24 u 21:11

Ovo je za njih veliki meč posle dugo vremena

Sankcije koje su FIFA i UEFA uvele reprezentaciji Rusije nisu samo izazvale sportske posledice, već su i neželjeno doneli dobar ritam kvalitetnog fudbala publici u zemlji. Uoči meča između reprezentacija Srbije i Rusije, zakazanog za 21. mart na stadionu Dinama u Moskvi, interesovanje publike je dosegnulo rekordne nivoe.

Fudbalski savez Rusije objavio je danas da je za samo četiri sata prodato neverovatnih 4.000 ulaznica za ovu utakmicu. Stadion „VTB Arena“, koji prima nešto više od 26.000 gledalaca, već sada pokazuje znake da će biti prepun, a meča je ostalo još više od tri nedelje.

Ekipa Srbije dolazi u Moskvu kao jedna od najjačih koje su igrale u Rusiji od uvođenja sankcija. Očigledno je da je prisustvo ove ekipe u prestonici izazvalo ogromno interesovanje ruske publike.

Očekuje se da će duel sa Srbijom pružiti jasnu sliku o trenutnom kvalitetu ruske reprezentacije, a respektabilne ličnosti tamošnjeg fudbala već iznose svoja očekivanja i komentarišu predstojeći susret.

Četiri dana nakon utakmice sa Srbijom, Rusija će igrati prijateljski susret sa Paragvajem, dok će Srbija odmeriti snage u gostima sa Kiprom. Svi oči su uprte u ovaj niz mečeva koji će sigurno obeležiti fudbalsku scenu u obe zemlje.

116
11

1 Komentara

  1. Cena karti od 4000 do 60 000 pa ko voli neka izvoli jeftinih karti od 4 h. odavno nema pa ne verujem da će nasih mnogo biti

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter