0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

INTER JURIŠA KA TITULI: Neroazuri pokerom pregazili smušenu Atalantu i novo podizanje pehara!

Objavljeno: 28.02.24 u 23:33

Sjajna forma milanskog velikana

Nema više dileme – Inter će biti šampion Italije po 20. put u istoriji, a dominacija tima Simonea Inzagija je potvrđena večeras na stadionu San Siro. U zaostaloj utakmici 21. kola Serije A, Inter je deklasirao Atalantu rezultatom 4:0, čime je stvorio nedostižnu prednost na vrhu tabele.

Inter trenutno ima 69 bodova, što je čak 12 više od drugoplasiranog Juventusa, čime je gotovo osiguran šampionski naslov. Sa još 12 kola do kraja sezone, ovakva prednost čini Inter gotovo neprikosnovenim i nedodirljivim.

Ekipa iz Bergama, koja je došla na San Siro u seriji od dva meseca bez poraza, nije imala šta da traži protiv najboljeg tima prvenstva. Golove za Inter postigli su Darmijan, Lautaro Martinez, Di Marko i Fratezi.

Inter je poveo u 26. minutu kada je Darmijan iskoristio odbijenu loptu od strane golmana Atalante i smestio je u mrežu. Lautaro Martinez je dodao drugi gol u 46. minutu, a potom je Di Marko dodao još jedan u 54. minutu. Konačan pečat na ovu ubedljivu pobedu stavio je Fratezi u 72. minutu.

Ovom pobedom, Inter je ne samo potvrdio liderski status već i nastavio impresivan niz uspeha u ovoj sezoni Serije A. Sada im preostaje da nastave sa dobrim igrama i u preostalim kolima kako bi završili sezonu na najvišem nivou.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter