0
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IMA LI PARTIZAN ČEMU DA SE NADA? Mario Hezonja progovorio o svojoj budućnosti!

Objavljeno: 28.02.24 u 23:11

Već godinama se povezuje sa crno-belima, pogotovo od povratka u Evroligu

U najnovijem izdanju emisije „ABA Talks“, razgovaralo se o košarkašu Real Madrida, Mariju Hezonji, koji je postao predmet želje navijača Partizana. Aleksandar Petrović je izneo zanimljivu teoriju o mogućem transferu Hezonje, sugerišući da bi on, ukoliko ne završi u Partizanu, mogao pronaći svoje mesto u Panatinaikosu.

Hezonja se nalazi u specifičnoj situaciji u Realu, gde nije dobio idealan status, a španski mediji su izveštavali o njegovom odbijanju dve ponude od strane kluba. U intervjuu za Jutarnji list, Hezonja je izjavio da trenutno ne zna gde će igrati naredne sezone, bilo u Evroligi ili NBA ligi.

Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje jer ispred te dileme stoji veliki upitnik. Videćemo šta dolazi na leto, gde sam i šta sam, sada je bespredmetno o tome razgovarati„, izjavio je Hezonja.

Na pitanje o šansama u Evropi i NBA ligi, Hezonja nije bio konkretno određen. „Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi moja karijera mogla da se razvija, ali sada nije tako. Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone„, dodao je hrvatski reprezentativac.

Dok Hezonja ostaje tajanstven u vezi sa svojom budućnošću, navijači Partizana će sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije, sanjajući o mogućem pojačanju iz redova Real Madrida.

15
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter