0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Mladost and Vozdvovac at stadium Lucani on February 26, 2024 in Lucani, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

I VOŽDOVAC ODLUČIO DA OBRADUJE NAVIJAČE: Besplatno na krov!

Objavljeno: 28.02.24 u 20:47

Lep gest ‘Zmajeva’.

Rukovdstvo fudbalskog kluba Voždovac donelo je odluku da u nedelju, 3. marta, na utakmici protiv ekipe Spartaka iz Subotice svojim navijačima obezbedi BESPLATAN ULAZ.

”U prethodnom periodu ekipa je prošla kroz veliku tranziciju na svim poljima i sve je to uticalo da nastavak sezone bude izazovan za ove mlade momke. Zbog toga smo kao klub odlučili da ih maksimalno podržimo, ali i da ljubiteljima fudbala, ne samo navijačima Voždovca omogućimo da uživaju na Krovu. Prepoznatljivi smo po otvorenoj i brzoj igri koja je lepa za oko te očekujemo i gledaoce koji u tome uživaju”, izjavio je tehnički direktor Zmajeva, gospodin Nikola Matić.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Voždovca i subotičkog Spartaka zakazana je za nedelju, 3. mart, sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

Sve bezbedonosne procedure ostaju iste, a navijačima poručujemo da dođu dovoljno ranije kako bi zauzeli najbolja mesta na dušanovačkom ”Krovu”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter