0
Evroliga

FOTO: Starsport

U ATINI ZNAJU ŠTA VALJA: Predsednik Panatinaikosa uživa u Žocovom brendu! (FOTO)

Objavljeno: 27.02.24 u 11:46

Janakopulos degustira pivo „Žoc“ iz Čačka

Predsednik Košarkaškog kluba Panatinaikos, Dimitris Janakopulos, danas je objavio zanimljivu fotografiju koja je izazvala pažnju javnosti.

Iako je Janakopulos ranije izjavio da je odnos sa Željkom Obradovićem postao hladniji nakon što je Obradović napustio Panatinaikos 2012. godine, istakavši da je za njega „umro kao čovek“, danas je objavio fotografiju koja sugerira drugačiji ton.

Na fotografiji, Janakopulos degustira pivo „Žoc“ iz Čačka, koje nosi ime po Željku Obradoviću, najtrofejnijem evropskom treneru. Ova gesta iznenadila je mnoge, a mnogi su spekulisali da je pivo možda poklonio sam Obradović, možda prilikom nedavnog gostovanja Partizana u „OAKA areni“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Pod vođstvom Željka Obradovića, Panatinaikos je osvojio pet titula Evrolige, 11 šampionskih titula u Grčkoj i sedam nacionalnih kupova, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter