0
Fudbal

Edin Terzić (FOTO: Borussia Dortmund/X)

TERZIĆU SE DRMA KLUPA U DORTMUNDU: ‘Milioneri’ mu dali ultimatum!

Objavljeno: 27.02.24 u 17:50

Hrvatskom stručnjaku ne cvetaju ruže.

Prošle sezone je Borusija Dortmund imala priliku da sruši veliku dominaciju Bajern Minhena, ali je ipak posustala u poslednjem kolu i ponovo je titula Bundesliga otišla kod istog vlasnika. Trener ‘Milionera’, Edin Terzić radio je odličan posao, ali ove takmičarske godine ne ide baš kako se očekivalo.

Dortmund se trenutno nalazi na četvrtom mestu, a kako piše nemački ‘Bild’ za Terzića su naredne dve utakmice odlučujuće.

-Naredne dve utakmice protiv Uniona i Verdera su veoma bitne. Ako Borusija izgubi makar jedan meč, nije isključeno da Terzić dobije otkaz, jer se više ne vidi napredak u igri Borusije – navode i dodaju:

-Terziću će značajno da poraste reputacija ako uspe da sačuva mesto trenera do utakmice sa PSV-om i izbori plasman u četvrtfinale LŠ. Ako tim ne ustali igru, odluka o treneru mora da bude doneta do meča sa Ajntrahtom iz Frankurta, koji je na programu 17. marta, jer posle reprezentativne pauze Borusiju očekuju utakmice sa Bajernom, Štutgartom, Leverkuzenom i Lajpcigom. To je osetljiv trenutak za promenu trenera – nastavili su.

Kao novi trener spominje se legendarni Nuri Sahin.

-Predsednik Upravnog odbora Hans-Joakim Vacke i njegov tim ne žele da uruče otkaz Terziću usred sezone. Čelnici Borusije ne žele da priznaju da su pogrešili. Klubu je ugrožen plasman u LŠ, a to može da dovede do smene Terzića. Novi trener bi mogao da bude Nuri Sahin – ističu iz Bilda.

BONUS SADRŽAJ:

IZUGIBO SERVIS GEM, PA IZVREĐAO RIVALA NA TERENU: Nižerazredni tenis je ponekad uzbudljiviji od elitnog! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter