0
ATP

Miomir Kecmanović (FOTO: Australian open/X)

OVAKAV KECMANOVIĆ SE ČEKAO: Miša posle velikog preokreta savladao čuvenog Argentinca!

Objavljeno: 27.02.24 u 08:51

U narednom kolu, Kecmanović se može susresti sa Sašom Zverevim

Miomir Kecmanović je na početku turnira u Akapulku, Meksiko, uspeo da savlada Dijega Švarcmana nakon preokreta. Prvi set je pripao nekadašnjem osmom igraču sveta rezultatom 6:4, ali je Miomir uspeo da se vrati i pobedi rezultatom 4:6, 6:3, 6:1.

U narednom kolu, Kecmanović se može susresti sa Sašom Zverevim, ukoliko Zverev pobedi sunarodnika Danijela Altmajera u prvom kolu.

Švarcman, koji je u karijeri stigao do četvrtfinala US Opena 2017. godine, ima četiri ATP titule, ali je sada ispao iz prvih 100 igrača na svetu i pokušava da povrati formu.

Isto tako, Kecmanović takođe traži formu. Godinu je počeo odlično, stigavši do četvrtog kola Australijan opena gde je poražen od Karlosa Alkaraza. Međutim, nakon toga je doživeo iznenađujuće poraze, prvo od Kipsona u Delrej Biču, a zatim od Hidžikate u Los Kabosu. Sada, pobedom u Akapulku, želi da se vrati u prvih 50 igrača, odakle je nedavno ispao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter