0
Košarka

Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade anf PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN PRED EFES: U tim se vratio jedan od ključnih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 27.02.24 u 21:10

‘Grobari’ mogu da odahnu.

Košarkaši Partizana igraju protiv Anadolu Efesu u četvrtak od 20:30 u okviru 27. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Svaki naredni meč za izabranike Željka Obradovića biće kao veliko finale ako hoće plasman u plej-in, a za to će im svaka pomoć biti od velike koristi. Dobre vesti za ‘crno-bele’ je što im je jedan od važnih igrača vraća u tim.

FOTO: Starsport

Naime, Alen Smailagić biće u konkurenciji protiv turskog tima. On nije igrao Kup ‘Radivoj Korać’ iz zdravstvenih razloga, ali je sada sve dobro na svu sreću, pa će u veoma bitnom delu sezone biti Žocu na raspolaganju. Ekipi će se sutra priključiti reprezentativci Srbije Ognjen Jaramaz, Balša Koprivica i Aleksa Avramović koji su putovali u Tbilisi na utakmicu sa Gruzijom, dok je Uroš Trifunović i danas trenirao.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter