0
Košarka

FOTO: @Knicks/X

NEVEROVATNA GREŠKA SUDIJA DONELA NIKSIMA POBEDU: Arbitiri se izvinili Pistonsima! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.24 u 09:19

Sudije „guraju“ Nikse

Njujork Niksi su uspeli da savladaju fenjeraša NBA lige, Detroit Pistonse, nakon neizvesne i dramatične završnice rezultatom 113:111.

Pistonsi su imali vođstvo od 111:110 pola minuta pre kraja utakmice, ali sudijska odluka da nema faula im je poremetila planove.

Publika u Gardenu bila je oduševljena haosom na terenu u poslednjem napadu, kada je Džoš Hart postigao dva poena uz dodatno slobodno bacanje, na radost navijača Niksa.

Džejlen Branson, glavna zvezda ekipe Pistonsa, ponovo je odlučivao. Međutim, ovoga puta nije uspeo da pogodi trojku, a posle borbe za loptu, ona je došla do Pistonsa, ali im je izmakla iz ruku.

Donte Devićenco, bek Njujorka, napravio je očigledan faul nad Ozarom Tompsonom iz Detroita, ali sudije nisu svirale faul. Nakon pregleda snimka, glavni sudija, Džejms Vilijams, priznao je da je trebalo da bude sviran faul, priznavši grešku.

Ova odluka nije donela utehu treneru Montiju Vilijamsu, koji je sa Pistonsima oborio rekord NBA lige po broju uzastopnih poraza ove sezone. Za njega svaka pobeda ima ogroman značaj.

Ova situacija podseća na prethodno izvinjenje sudija posle utakmice u kojoj su pogrešno odlučili u korist Niksa, protiv Hjustona. Sada je Detroit bio oštećen, a ostaje da se vidi da li će im se sudije odužiti u budućim mečevima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter