0
Fudbal

Fudbal Super League Play Off Sasa Ilic Oprostaj Farewell Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Sasa Ilic Beograd, 05.19.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LJUBAV PREMA KLUBU NEMA CENU: Saša Ilić zaplakao dok su mu pevali Partizanovu pesmu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.24 u 20:05

Bivši kapiten ‘crno-belih’ emotivan.

Ljuba prema klubu nekad nema cenu. To smo u sportu videli bezbroj puta da fudbaleri nekad provedu i čitav život u jednom timu, bio on prvi ili poslednji, oni su tu. Naravno, kada dođe vreme za rastanak onda idu suze svih, a posebnog tog igrača koji čitavu karijeru posvetio svom klubu. 

Jedan od tih jeste i Saša Ilić, koji je bio i dugogodišnji kapiten Partizana i koji sve davao za ‘crno-beli’ dres, a to je sada i dokazao zajedno sa svojim nekadašnjim saigračem Dankom Lazovićem. Naime, na jednoj proslavi muzičari su krenuli da sviraju pesme njihovog omiljenog tima, a oni su pali u trans.

Kako je odmicalo vreme, kod Ilića su krenule i suze što se i vidi koliko mu Humska znači i da istinski voli taj klub. Popeli su na stolice i krenuli pesmu ‘Da volim ‘crno-bele’, a potom i ‘dobro pamtim sve’. Emocije su bile evidente, a suze su same išle.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Telegraf Sport (@telegrafsport)

27
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter