0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

DOBRO JE ŠTO LINIJSKE SUDIJE POSTAJU STVAR PROŠLOSTI: Neviđena sramota u Dubaiju, Marej morao burno da reaguje! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.24 u 15:11

Iskreno veoma nam je drago što hok-aj tehnologija menja „linijaše“.

Linijske sudije u tenisu su verovanto najslabija karika sporta, a od naredne godine više ih nećemo gledati na turnirima, jer ih tehnologiaj potpuno menja.

Sećamo se incidenta sa diskvalifikacijom Novaka Đokovića, kada je linijska sudija imala ponašanje kao da je pogođena iz snajpera, a ne lopticom.

Manje bizaran, ali veliki incident je imao i Endi Marej, koji je čak tri puta morao da traži čelindž uzastopno, nakon grešaka ljudi pored terena.

Izraz lica glavnog sudije u stolici takođe na kraju snimka govori sve, ali nadamo se da će ITF i ostale organizacije naći načina da uskoro i njih „penzionišu“, jer zaista nekada umeju debelo da pogreše. 

Marej je ovaj meč pobedio nakon velikog preokreta nad mlađim kolegom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter