2
Evroliga

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Kalinić bi mogao da odbije ponudu Barselone, a zna se i zbog čega!

Objavljeno: 26.02.24 u 20:33

Srpski reprezentativac bi mogao po treći put da se vrati na Mali Kalemegdan

Španski mediji, poput portala „Cronica Global“, prenose da su trenutno u toku pregovori između iskusnog srpskog košarkaša Nikole Kalinića i Barselone, a član Upravnog odbora Crvene zvezde Nebojša Čović prethodno je otkrio da se klub trudi dovesti Kalinića nazad u redove crveno-belih.

Međutim, kako se ističe u španskim izvorima, pregovori se odvijaju u specifičnom kontekstu. Huan Karlos Navaro, predsednik košarkaškog kluba Barselona, pregovara ne samo s Kalinićem već i s Džabarijem Parkerom. Finansijski izazovi s kojima se Barselona suočava stvaraju neizvesnost oko toga kome će klub ponuditi povećanje ugovora, a kome će tražiti smanjenje zarade.

Jasno je da bi odluka mogla biti teška, s obzirom da su i Parker i Kalinić ključni igrači na svojim pozicijama. Parker je u dobroj formi, što bi moglo uticati na odluku u vezi s povećanjem plate. S druge strane, konkurencija na Kalinićevoj poziciji takođe dodatno komplikuje situaciju.

U slučaju da Barselona ne bude u mogućnosti da pruži željeni ugovor Kaliniću, to bi moglo otvoriti vrata za potencijalni povratak srpskog košarkaša u Crvenu zvezdu. Međutim, ostaje nejasno kako će se situacija dalje razvijati, uzimajući u obzir i lične želje samog igrača u vezi sa narednim koracima u svojoj karijeri.

5
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter