0
Domaći fudbal

Xander Severina during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost Krusevac on October 01, 2023 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNE VESTI IZ HUMSKE: Severina se posle cele drame vraća u Partizan!

Objavljeno: 26.02.24 u 20:55

Manje glavobolja za Igora Duljaja

Nakon burnih dana i spekulacija o njegovom odlasku iz Partizana zbog neisplaćenih bonusa, Ksander Severina se vraća u redove crno-belih. Prema informacijama Mozzart Sporta, mladi krilni fudbaler će sutra doputovati u Beograd i staviti se na raspolaganje šefu stručnog štaba Igoru Duljaju.

Usled neisplaćenog bonusa od 25.000 evra, Severina je napustio Beograd i ispraznio stan, pokrenuvši priče o njegovom odlasku iz kluba. Međutim, stručnjaci iz Partizana i Severina su postigli dogovor tokom današnjih pregovora, čime je okončana ova neizvesna saga.

Severina, koji je stigao u Partizan iz Ado Den Haga u letnjem prelaznom roku, do sada je odigrao 24 meča u svim takmičenjima, postigao četiri gola i zabeležio jednu asistenciju. Očekuje se da će se mladi fudbaler brzo prilagoditi ponovnom okupljanju sa ekipom i fokusirati na predstojeće profesionalne izazove.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter