1
Domaći fudbal

Peter Olayinka Oladeji (L) and Cisse Abdoulaye during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Novi Pazar at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RASIZAM U SUPERLIGI SRBIJE?! Skandalozna poruka tamnoputog fudbalera šokirala javnost!

Objavljeno: 26.02.24 u 17:47

Skandal koji može imati ozbiljne razmere.

Abdulaj Sise, tamnoputi igrač Novog Pazara optužio je kapitena Napretka, Uroša Ljubomirca za rasizam na utakmici koju su Pazarci izgubili za vikend!

Naime, u objavi Gvinejca, kaže se sledeće.

– Razočaran sam sa sudijom u Srbiji danas, pošto sam bio žrtva rasizma od strane kapitena Napretka Uroša Ljubomirca, a kad asm otišao do sudije da se požalim, ništa više, on je odlučio da mi dodeli crveni karton i tako me izbaci sa terena. Ponosan sam zato što sam crn – napisao je Abdulaj Sise, fudbaler Novog Pazara.

Čekamo obraćanje kluba iz Kruševca, a u međuvremenu da poručimo, da vređanje na bilo kojoj osnovi, a pogotovu diskriminacija na osnovu rase, trebalo bi da je davna prošlost, pogotovu u zemlji poput Srbije.

5
16

1 Komentara

  1. Ponistiti crveni karton Siseu, ostro kazniti kapitena Napretka za rasizam a sudiju suspendovati za ovako ozbiljan incident koji je pogresno sankcionisao, vrlo ozbiljne i opasne stvari kojima nije mesto na sprtskim terenima

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter