0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

PERO ANTIĆ PRISETIO SE ANEGDOTA SA OBRADOVIĆEM: „Dva sata ti vadi dušu, a 22 sata ti je najbolji prijatelj“

Objavljeno: 26.02.24 u 12:50

Savet koji mu je Obradović dao i dalje pamti.

Makedonski košarkaš Pero Antić prisetio se nekih anegdota o saradnji sa Željkom Obradovićem koju je imao u Fenerbahčeu.

„Željko Obradović je mislilac. Prosto, ima devet titula Evrolige i do tri sata ujutru sedi i gleda NBA i uči. Kad dođe pre treninga, sam sebi nacrta i onda ti kaže šta je izmislio“ – kaže Antić i dodaje:

„Ima svoje ključeve, sujeveran je. Najbolji drug ti je 22 sata, a dva sata ti vadi dušu. Da ti kaže: ‘Ovo je drvo’, ti ćeš reći: ‘Drvo je’. Da ti kaže: ‘Gvožđe je’, ti ćeš reći: ‘Gvožđe’. Ako kažeš da nije, trči 80 dužina, pa vidi da li ćeš da kažeš posle da li je. Nisi ‘morao’ da budeš disciplinovan kod njega, možeš da mu kontriraš, ali na kraju izgubiš sve. On te uči i disciplini i svemu“ – objasnio je Antić.

Savet koji mu je Obradović dao i dalje pamti.

„Ne bih menjao ništa da se opet rodim. Željko Obradović mi je jednom rekao ‘Kako živiš, tako ćeš i da umreš’. Uvek se držim onoga, ako ti nešto škodi, odmah menjaj, ako ne, onda radi dva puta više, to je moj moto“ – rekao je Antić za magazin „Elevejt“ u Makedoniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter