3
Domaći fudbal

stadion jna Superliga, Super Liga, Partizan - Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off, Beograd, Srbija 26.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZANU NIKAKO DA SE RAZVEDRI: Crno-beli zbog duga gube stadion?!

Objavljeno: 26.02.24 u 10:53

„JSD Partizan ostaje bez najvrednije imovine koju ima“

Izjava predsednika JSD Partizan, Ostoje Mijailovića, o mogućnosti gubitka stadiona zbog dugova za porez, izazvala je veliku zabrinutost među navijačima i javnošću. On je istakao da je situacija veoma teška, navodeći da je klub u prošloj godini imao dug od 20 miliona evra za porez, koji se sada popeo na 23-24 miliona evra.

Posebno je naglasio da je bivši predsednik JSD-a i FK Partizan, Milorad Vučelić, stavio hipoteku na ime poreza od 11,7 miliona evra zbog dugova kluba. Upozorio je da ukoliko država krene sa naplatom duga, postoji realna opasnost da Partizan izgubi stadion, što bi predstavljalo ozbiljan udarac za klub.

Imam jednu stvar da kažem, koja je jako važna. Jako sam zabrinut za situaciju u FK Partizan. Ovo je mnogo teža situacija. Dakle, Milorad Vučelić kad je bio predsednik JSD i FK Prtizan stavio je hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Fudbalski klub je prošle godine dugovao 20 miliona evra za porez, a sada duguje 23-24 miliona evra. Šta ćemo da radimo kad država krene da naplaćuje porez od 23-24 miliona evra. Država u ovom trenutku može da dođe na izvršenje na stadion. FK Partizan duguje, dakle, ponavljam, 23-24 miliona za porez. Kako će to da plati? Ako poreska uprava uzme stadion, JSD Partizan ostaje bez najvrednije imovine koju ima – pričao je Ostoja Mijailović gostujući na TV Prva.

Ova izjava dolazi kao upozorenje na ozbiljnost situacije i potrebu za hitnim rešavanjem finansijskih problema kluba. Navijači i javnost sada s nestrpljenjem očekuju dalje korake uprave kluba kako bi se izbegle potencijalne katastrofalne posledice po budućnost Partizana.

18
8

3 Komentara

  1. Pa šta, i onako igra bez publike, smanjiće troškove, džaba se nudiš, gazda više voli odanog Terzu, a sirotinjo i bogu si smešna… Partizan može da igra kod nas u Ljigu gde ima i najverniju publiku, koja ga neće jeftino prodati,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter