0
Evroliga
KK Partizan

Partizan's head coach Zeljko Obradovic during regular season round 25 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern in Belgrade, Serbia on Feb. 8, 2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN VRATIO NAZAD TROJICU REPREZENTATIVACA: Željkova mobilizacija pred najvažniji period!

Objavljeno: 26.02.24 u 11:48

Radikalna odluka

Pred košarkašima Partizana nalazi se ključni period sezone u Evroligi, sa nadolazećim duelom protiv Anadolu Efesa koji ima veliki značaj u borbi za plasman među deset najboljih ekipa na kraju regularnog dela takmičenja.

Svestan važnosti ovog susreta, trener Partizana, Željko Obradović, doneo je odluku da povuče četvoricu igrača iz njihovih nacionalnih timova kako bi se što bolje pripremili za presudne utakmice u Evroligi.

Odluka o povlačenju igrača iz reprezentacija odnosi se na Zeka Ledeja, koji je već ranije napustio reprezentaciju Azerbejdžana zbog sukoba oko utakmice sa tzv. reprezentacijom Kosova, kao i na Mateuša Ponjitku, Bruna Kabokla i Džejlina Smita. Sve ovo je urađeno nakon dogovora sa selektorima nacionalnih timova.

Ovo znači da će trojica igrača koji nastupaju za reprezentaciju Srbije, Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz, ostati van tima dok traje ova faza takmičenja.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu tabele Evrolige sa učinkom od 12 pobeda i 14 poraza nakon 26 odigranih kola. Sledi im ključni period u borbi za plasman među najboljih deset ekipa.

7
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter