1
Extreme

FOTO: Printscreen/YouTube

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Fudbaleri glavni osumnjičeni za zločin, a jedan igra u Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 26.02.24 u 21:18

Svi su u šoku

Užasavajući događaj iz sveta MMA i srpskog sporta dobija svoj epilog kako su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali počinioce brutalnog ubistva Stefana Savića, srpskog reprezentativca i MMA borca, koje se desilo 25. februara.

Osumnjičeni su dvojica fudbalera – Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), za kojima su raspisane potrage. Marko Daničić, koji je rođen u Zagrebu, trenutno igra za Serbian White Eagles u Torontu, Kanada.

Nadležne vlasti pokušavaju da otkriju motive njihovog boravka u Beogradu i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Prema informacijama Informera, Vasilije Gačević je član prve postave fudbalskog kluba Crvena Zvezda Mali Mokri Lug.

FOTO: MUP

Ovaj zločin šokirao je sportsku zajednicu i javnost, ostavljajući mnoge u neverici i tuzi zbog gubitka talentovanog i perspektivnog MMA borca. Policija i pravosuđe nastavljaju rad na ovom slučaju kako bi privedli osumnjičene pravdi.

6
48

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter