1
Evroliga
Aleksej Pokusevski

Aleksej Pokusevski Grcka - Srbija, Akropolis kup, prijateljska kosarkaska utakmica, Serbia - Greece friendly basketball game 8.8.2023.Atina, Grcka foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVE INFORMACIJE SA MALOG KALEMEGDANA: Crvena zvezda ne planira da dovede Alekseja Pokuševskog!

Objavljeno: 26.02.24 u 20:11

Možda će ipak u redove Partizana

Nakon što su se pojavile informacije o mogućem dolasku doskorašnjeg košarkaša Oklahoma siti Tandera, Alekseja Pokuševskog, u redove Crvene zvezde, najnovije informacije iz srpskih medija demantuju ovu opciju.

Prema najnovijim izveštajima, Crvena zvezda nije stupila u kontakt sa srpskim košarkašem nakon što je ovaj oslobođen ugovora od strane Oklahome u NBA ligi. Takođe, klub nema nameru da uključi Pokuševskog u svoje planove za nastavak sezone, što isključuje mogućnost eventualnih pregovora.

Pokuševski je bio oslobođen od strane Oklahome 23. februara, a ostalim timovima u franšizi je bilo dato 48 sati da ga privole da se pridruži njihovim redovima. Kako do toga nije došlo, postao je slobodan igrač.

Mladi srpski košarkaš nije imao zapaženu ulogu tokom ove sezone u NBA ligi, beležeći prosečno 1,2 poena po meču, uz skok i 0,5 asistencija, uz prosečan indeks od 2,0. Rođen je 26. decembra 2001. godine i draftovan je kao 17. pik na NBA draftu 2020. godine. Sa ovim najnovijim informacijama, ostaje nejasno gde će Pokuševski nastaviti svoju košarkašku karijeru nakon razlaza sa Oklahomom.

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter