1
Košarka

Kevin Panter, Džejms Naneli i Mateuš Ponitka (FOTO: Starsport)

MILIČIĆ BESAN ZBOG ODSUSTVA PONITKE: „Trener Željko Obradović nije dozvolio da ostane sa nama“

Objavljeno: 26.02.24 u 14:05

Ponitka se odmah nakon meča sa Litvanijom vratio u Beograd.

Selektor košarkaške reprezentacije Poljske, Igor Miličić, potvrdio je da Mateuš Ponitka neće nastupati za svoju reprezentaciju protiv Severne Makedonije, a iskusni stručnjak za to krivi Željka Obradovića. 

„Klub mu nije dopustio da ostane sa nama. Mi, kao i igrač, nemamo mnogo toga da kažemo. Mateuš Ponitka je morao da se vrati u Partizan zato što mu trener Željko Obradović nije dozvolio da ostane sa nama“ – rekao je hrvatski trener. 

Naime, Ponitka se odmah nakon meča sa Litvanijom vratio u Beograd, a pored njega se vraćaju  i Zek Ledej, Bruno Kaboklo i Džejlen Smit, dok će se reprezentativci Srbije Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica priključiti ekipi nakon kvalifikacionog meča protiv Gruzije.

 

0
2

1 Komentara

  1. Gospodjo premijerko ako ste mu već kazali Kosovo i Metohija zašto mu ne odgovori zeno gde zivi. Ne zivi on u svojoj republici. Moze da zivi ako ju je kupio a kupio je od Amera i Britanaca. Ta njegova republika se zove republika Srbija. Odgovori mu i njemu i svakom ko zivi na Kosovu i Metohiji ako ne znaš i ti onda nauči.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter