0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@WestHam

KONČANO TRIJUMF ZA VEST HEM: Čekićari na krilima Bovena upisali prvu pobedu u 2024. godini! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 23:20

Dugo su navijači čekali na ovo

Fudbaleri Vest Hema ostvarili su ubedljivu pobedu na svom terenu, savladavši ekipu Brentforda rezultatom 4:2 u poslednjem meču 26. kola Premijer lige. Trostruki strelac za Vest Hem bio je Džerod Boven, dok je Emerson postigao evrogol i zabeležio asistenciju.

Već u petom minutu, Emerson je asistirao Bovenu za brzi gol, dok je samo dva minuta kasnije Cufal proigrao Bovena za drugi pogodak. Iako je Brentford uspeo smanjiti na 2:1 golom Mopeja u 13. minutu, Vest Hem je ubrzo prelomio meč.

U 63. minutu, Kudus je centrirao, a Boven je glavom povisio na 3:1. Emerson je dodatno učvrstio vođstvo Vest Hema u 69. minutu, postigavši spektakularan gol sa 25 metara udaljenosti. Visa je uspeo ublažiti poraz za Brentford u 82. minutu posle asistencije Damsgarda.

Ova pobeda označava prvu za Vest Hem u 2024. godini i prvu od duela na „Emirejtsu“ 28. decembra. Sa osvojenih 39 bodova, ekipa Dejvida Mojesa sada se nalazi na osmoj poziciji, deli isti broj bodova s Brajtonom. S druge strane, Brentford nastavlja niz loših rezultata i sa 25 bodova zauzima 16. mesto, pokazujući zabrinutost za opstanak, s obzirom da Luton ima samo pet bodova manje.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter