0
Košarka

FOTO: @nuggets/X

JOKIĆ NA KOMIČAN NAČIN „ISPROZIVAO“ OSTATAK TIMA: „Loši saigrači, loši saigrači! Užasni saigrači“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 09:01

Jokić je ponovo bio glavni junak utakmice

Nakon trećeg uzastopnog trijumfa Denver Nagetsa, Nikola Jokić se našalio na račun svojih saigrača iz tima, što je postalo uobičajeno posle još jedne fantastične partije Srbina.

Denver je pobedio Golden Stejt Voriorse na njihovom terenu, a Jokić je ponovo bio glavni junak utakmice sa još jednim impresivnim tripl-dablom. Međutim, umesto da priča o svojim uspesima, Jokić je bio u šaljivom raspoloženju kada su ga novinari pitali da li su mu saigrači kupili neki poklon za nedavni rođendan (19. februar).

-– Ništa! Apsolutno ništa! Loši saigrači, loši saigrači! Užasni saigrači  – odgovorio je srpski as uz osmeh, naglašavajući svoj ironični humor i pokazujući koliko je opušten i zadovoljan atmosferom u timu.

https://www.youtube.com/watch?v=CGcU7f22C3I&ab_channel=HouseofHighlights

Ova šala samo dodaje na većem dobro raspoloženju u ekipi Denver Nagetsa, dok Jokić nastavlja da bude nezaustavljiva sila na terenu i van njega.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter