1
Evroliga

ball lopta Euroleague ilustracija illustration Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EVROLIGI PREDSTOJI KATASTROFA: Arapi ponudili 75 miliona da organizuju fajnal-for!

Objavljeno: 26.02.24 u 22:50

Nadamo se da do ovoga neće doći

Uzbudljivi razvoj događaja u svetu evropske košarke – Abu Dabi se pridružio Dubaiju u ulasku u ovaj prestižni sport! Prema izveštaju Estesanda, Abu Dabi je poslao neodoljivu ponudu Evroligi vrednu 75 miliona evra kako bi Etihad Arena bila domaćin završnog turnira Evrolige.

Očekuje se zvanična potvrda ovog ambicioznog plana, ali već je gotovo izvesno da će Dubai zaigrati u evropskoj košarci od naredne sezone kroz ABA ligu i Evrokup. Finalna odluka očekuje se 12. marta, kada je zakazana skupština ABA lige, uz radnu grupu koja ima zadatak pripreme potrebne dokumentacije do tog datuma.

Važno je napomenuti da, suprotno prethodnim informacijama, utakmice Dubaija neće se igrati u Beogradu. Sve mečeve u okviru Evrokupa i ABA lige igraće se na njihovom terenu u impresivnoj Koka-kola Areni.

 

3
71

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter