0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@GironaFC

ĐIRONA NE ODUSTAJE OD TITULE: Katalonci pregazili smušeni Rajo Valjekano za povratak na drugo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 23:50

Preskočili su Barselonu

Fudbaleri Đirone nastavljaju impresivan niz pobeda, savladavši ekipu Rajo Valjekano rezultatom 3:0 u okviru 26. kola španske Primere. Ova pobeda osigurala im je drugo mesto na tabeli, sa samo šest bodova zaostatka za liderom Real Madridom.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali je domaći tim preuzeo kontrolu nad mečem u drugom delu igre. Viktor Cigankov je otvorio golgeterski niz za Đironu u sedmom minutu drugog poluvremena, postigavši gol na asistenciju Miguela Gutiereza.

Rajo Valjekano je dodatno oslabljen isključenjem Pepa Čavarije, koji je dobio drugi žuti karton 15 minuta pre kraja meča. Konačni udarac za Rajo stigao je u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je igrač Đirone, Savio, majstorskim driblinzima izbegao protivničku odbranu i preciznim udarcem savladao golmana Dimtrijevskog.

Samo pet minuta kasnije, Savio je ponovio svoj podvig i postavio konačan rezultat utakmice na 3:0. Đirona sada drži drugo mesto na tabeli sa šest bodova manje od lidera Real Madrida, dok je Rajo Valjekano ostao u sredini tabele, suočavajući se s posledicama isključenja svog igrača.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter