0
Košarka
Bogdan Boganović

FOTO: @ATLHawks/X

BOGDAN IGRA SEZONU ŽIVOTA: U pobedi nad Orlandom oborio svoj mini rekord! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 09:25

Od ukupno 55 odigranih utakmica ove sezone, na 51 meču je bio dvocifren

Košarkaši Atlante uspeli su da pobede ekipu Orlanda rezultatom 109:92 nakon velikog preokreta u trećoj četvrtini.

Bogdan Bogdanović ponovo je bio starter i ostvario je sjajan učinak od 17 poena, pet skokova i tri asistencije. Ovo znači da je na svakom od poslednjih 10 mečeva koje je počeo, postigao 10+ poena. Od ukupno 55 odigranih utakmica ove sezone, na 51 meču je bio dvocifren u poenima, što je njegov mini rekord.

Dežuonte Marej je bio ključni igrač Atlante, ostvarivši impresivan učinak od 25 poena, 11 asistencija i devet skokova. On je čak izjednačio svoj najbolji učinak sezone kada je reč o tačnim dodavanjima. Džejlen Džonson je takođe pružio odličnu partiju sa 21 poenom i 10 skokova, dok je Deandre Hanter sa klupe doprineo sa 18 poena. Sadik Bej je takođe doprineo sa 12 poena.

Na strani Orlanda, Franc Vagner je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je Vendel Karter postigao 18 poena i uhvatio 10 skokova. Entoni i Sags su takođe doprineli sa 15 odnosno 14 poena.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter