0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: JuventusFC/X)

TRKA ZA TITULU OSTALA NA SNAZI: Vlahović je Juventus, Bjankoneri do pobede u 95. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.24 u 14:27

Juventus nekako preživeo rivala u Torinu.

Fudbaleri Juventusa trenutno igraju protiv Frozinonea u okviru 26. kola italijanske Serije A. Meč je završen rezultatom 3:2. za tim iz Torina

Najpre je ‘Stara dama’ povela u 3. minutu golom Dušana Vlahovića koji nastavlja da trese protivničke mreže. Dobru akciju krunisali su Veston Mekeni kao asistent, a napadač ‘Bjankonera’ kao strelac.

Gosti su u jednom momentu poveli sa 2:1, a onda je ponovo Mekeni asistirao do Vlahovića, a on se odlično snašao u kaznenom prostoru, šutirao u dalji ugao i postigao pogodak.

U nastavku ipak Stara dama nije uspevala da dođe do pogotka, jer je Frosinone apsolutno zanemario sve na protivničkoj polovini i zatvorio svoje prilaze golu, ali ipak Rugani je u 95. minutu probio bunker gostiju.

 

Juvenuts je ovako ostao na drugom mestu, gde je umanjio prednost Intera, dok Frosinone nije uspeo da napokon prekine seriju od tri uzastopna poraza.

Standings provided by Sofascore

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter