0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

STRAŠNE SCENE IZ FRANCUSKE: Poznati napadač završio u komi! (FOTO)

Objavljeno: 25.02.24 u 09:32

Elisu je punih osam minuta ukazivana pomoć na terenu

Napadač Bordoa Albert Elis navodno je stavljen u medicinski indikovnu komu nakon što je pretrpeo ozbiljnu povredu glave u utakmici francuske Lige 2 protiv Gengama ove subote.

Već u prvom minuti utakmice, reprezentativac Hondurasa sudario se u skoku sa odbrambenim igračem protivničkog tima Donatienom Gomisom. Elisu je punih osam minuta ukazivana pomoć na terenu pre nego je iznet na nosilima.

Prema izvještajima L’Equipea i France Bleua, 28-godišnjak je bio svestan na terenu, ali je stavljen u indukovanu komu pre nego što je prevezen u bolnicu Pelegrin.

Nakon utakmice, koju je njegova ekipa dobila sa 1:0, trener Bordoa Albert Riera rekao je da ne može da da nikakve informacije o stanju Elisa.

Razgovarali smo sa lekarom i ne možemo reći ništa. On je u bolnici i nema ništa što možemo reći. Pobeda je za njega.

L’Eipe je dodao da je golman Karl-Johan Johanson bio jedini igrač Bordoaa koji je razgovarao s novinarima nakon utakmice.

Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam doživeo ovo. Zaista je teško. Osećao sam se kao da ću plakati. U poluvremenu su nam rekli da je budan, ali trenutno ne znamo ništa. Videćemo sutra.

Inače, Elis je briljirao u MLS-u u Hjouston Dinamu tokom četiri sezone, prešao je u portugalsku Boavistu 2020. godine. Od tada je igrao za Bordo u Ligi 1 i Ligi 2.

Napadač je takođe bio ključni igrač za Honduras od svog debija 2014. Elis je skupio 64 nastupa i postigao 13 golova.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter