0
Košarka

FOTO: @celtics/X

OVO JE BIO DERBI KOLA SA RAZLOGOM: Raspoloženi Branson nije mogao sam protiv Kelta! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.24 u 09:48

Boston je nastavio svoju seriju pobeda

U uzbudljivom derbi susretu NBA lige, Boston Seltiksi su trijumfovali protiv Njujork Niksa rezultatom 116:112 u utakmici odigranoj u legendarnom Medison Skver Gardenu.

Iako najbolji igrač Bostona, Džejson Tejtum, nije imao svoje veče i završio je sa 19 poena, Džejlen Braun je zasijao, postigavši impresivnih 30 poena. Kristaps Porzingis takođe se istakao sa 22 poena, uz po četiri skoka i asistencije. Ostali igrači Bostona takođe su doprineli, sa Vajtom koji je postigao 13 poena, Holidejem sa 12, i Horfordom sa 10 poena.

Iako je Džejlen Branson sa 34 poena bio ključni igrač Niksa, pokušavajući da izvuče tim, nije imao dovoljno podrške. Džoš Hart je postigao 16 poena, a Donte Divićenco se istakao sa 12 poena. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović upisao je osam poena tokom utakmice.

Boston je nastavio svoju seriju pobeda, dok je Njujork, nakon pobede nad Filadelfijom, sada nizao poraze. Ovaj meč će ostati upamćen po blistavoj igri Džejlena Brauna i još jednoj pobedi Seltiksa u uzbudljivom derbiju.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter