1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NOVI PAZAR SE PONOVO OGLASIO SAOPŠTENJEM ZBOG SUĐENJA: Ovog puta, imali su samo reči hvale! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.24 u 20:23

Konačno malo objektivnosti.

Danas su se u okviru 22. kola Superlige Srbije sastale ekipe Napretka i Novog Pazara. Slavio je domaćin sa 3:1, golovima Bastajića, Majdevca i Mršića, dok je počasni pogodak za goste postigao Ljajić.

Od prolećnog dela šampionata mnogo se piše o suđenju, a Novi Pazar se novim saopštenjem ponovo dotakao arbitraže na njihovoj utakmici. Ovog puta, imali su samo pohvale:

 

‘FK Novi Pazar čestita Napretku na potpuno zasluženoj pobedi u prvenstvenom meču Super lige Srbije. Bilo je ovo najlošije izdanje fudbalera našeg tima u tekućoj sezoni. Više su delovali kao skup rekreativaca nego kao organizovana ekipa. Pobeda domaćina je čista kao suza.

Ovom prilikom želimo da ukazemo i na perfektno suđenje glavnog sudije Nenada Minakovića. Ovo je najbolji dokaz da jedna teška utakmica, sa mnogo prekršaja, može da se sudi bez ijedne greške. Razloge poraza, ovoga puta, ne možemo tražiti ni u suđenju, ni u lošem terenu, vremenskim prilikama ili neprilikama, već isključivo u sramotnoj igri naših fudbalera.’ – stoji u saopštenju Novog Pazara.

8
0

1 Komentara

  1. Dragi moji Pazarci, sa „strucnjakom“ Igorom Maticem se ne ide u Evropu, ukoliko ga odmah ne sklonite, necete ici ni u play off !

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter