0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

NOVI DETALJI U VEZI UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Evo na koji način je izboden!

Objavljeno: 25.02.24 u 12:35

Velika tuga!

MMA reprezentativac Srbije, Stefan Savić (23) tragično je preminuo u noći između subote i nedelje pošto je izboden nože kako je potvrđeno Sportalu. Ovaj nemili događaj dogodio se na uglu Dobračine Dunavske, dve ulice u centru Beograda na Dorćolu. U toku ovog svirepog čina sa mladićem niko nije bio.

Kako se nezvanično saznaje do sukoba je došlo posle svađe u klubu, nakon čega je počela koškanje ispred istog. Zatim su dvojica napadača krenula da jure kroz Dobračinu ulicu, a Stefan je pokušao da pobegne, međutim, oni su ga stigli, a jedan ga je izbo nožem.

Od Savića se oprostio i MMA Savez.

-Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da je u ranim jutarnjim časovima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić. MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA – naveli su i dodali:

-Njegov neizmerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag. MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru! – stoji u saopštenju.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter