0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vojvodina and Spartak at stadium Karadjordje on February 25, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LALATOVIĆ GOVORIO O VOJVODINI: ‘Nikad nije bila bolja i organizovanija!’

Objavljeno: 25.02.24 u 21:52

Imao je samo reči hvale o rivalu.

Fudbaleri Vojvodine su na svom terenu dočekali večeras subotički Spartak, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Domaćin je dominirao od početka pa sve do kraja susreta, ali je izostala realizacija, pa su se oba tima morala zadovoljiti sa po jednim bodom. Nakon utakmice, Nenad Lalatović, trener Spartaka, rekao je:

‘Zadovoljan sam osvojenim bodom, posebno zbog te šanse u nadoknadi kada je naš golman sjajno odbranio. Nikada u životu nisam došao po bod, uvek idem na sva tri, ali ovog puta moram da budem zadovoljan. Moram da vam kažem da ne smete da budete razočarani. Vojvodina nikad nije bila bolja i organizovanija, predsednik Zbiljić, sportski direktor Marko Jovanović i trener rade sjajan posao. Imate i kvalitetne igrače, ali samo nemate sreće. Niste imali sreće ni protiv Lučanaca, a niste ni danas. Da vas je Bog pogledao, pobedili biste i Mladost, a i nas.’ – rekao je Lalatović i potom dodao:

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vojvodina and Spartak at stadium Karadjordje on February 25, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Mi smo na kraju dobro taktički zatvorili utakmicu. Hteli smo i da postignemo gol, ali nismo uspeli. Naš golman je branio fantastično i uzimamo bod po bod. Nemam šta da zamerim svojim igračima, jer nam nije igrao Nemanja Ćalasan, otišao je pre neki dan Luka Bijelović, kao i Strahinja Tanasijević, koji je bio jedan od najboljih štopera u ligi. Šteta što on, recimo, nije u Vojvodini, sa njim bi bila još jača pozadi. Vojvodini želim od srca sve najbolje, ovaj klub vidim kao drugu kuću i uvek ću biti uz njega i onda kada nisam tu.’ – zaključio je temperamentni stručnjak.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter