11
Domaći fudbal

Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JOVANOVIĆ GREŠI NA SVIM FRONTOVIMA, OGLASIO SE TONČEV: „Partizanu nije potrebna dadilja u vidu sudije!“

Objavljeno: 25.02.24 u 14:09

Srđan Jovanović ove sezone praktično nema meč koji nije digao prašinu.

U okviru 22. kola Mozzart Bet Superliga Srbije od 13:45 u Surdulici odmerili su snage fudbaleri Radnika Partizana, a rezultat je ostao u senci reakcije Crvene zvezde.

 
 
 

 Izabranici Igora Duljaja su ostvarili pobedu na teškom gostovanju minimalnim rezultatom 2:1, a strelac jedinog gola bio je Svetozar Marković u 70. minutu i Samita Baždara u 93. minutu, dok je za domaće sa bele tačke bio precizan Damir Šovšić u 95. minutu.

Nakon meča, oglasio se i prvi čovek Radnika, Novica Tončev.

„Moja je obaveza da se kao dugogodišnji sportski radnik sa preko 20 godina iskustva u sportu i nekadašnji potpredsednik FŠ oglasim povodom jučerašnjeg sramnog suđenja čoveka koji sebe naziva sudijom – Srđana Jovanovića, na utakmici SLS između Radnika i Partizana“, naveo je Tončev.

„Najpre moram da naglasim da mi je izuzetno žao, jer je ovakav čin pokvario jedan fudbalski spektakal koji za malu opštinu poput Surdulice puno znači. Sport je jedna sfera, koja pre svega treba najmlađe da nauči fer-pleju i sportskom duhu, kako da se ponašaju dostojanstevno i kad pobeđuju i kad gube. Uvek sam pružao ruku boljem od sebe, ali pružio bih ruku i poraženom na dobroj igri“, dodao je Tončev.

On je naveo da Partizanu nije potrebna pomoć sudija.

„Ekipi poput Partizana ne trebaju ‘razne dadilje’ u liku ovakvih sudija koji će zarad nekih sitnih interesa da im svojim postupcima više odmognu, nego pomognu. Svaki uspeh Partizana sada će ostati u senci pitanja da li je mogao i drugačiji ishod utakmice da bude, da nije na mestu sudije bilo lice koje je zaslepljeno samo sopstvenim interesima“, naveo je Tončev.

59
77

11 Komentara

  1. Tončev je bivsi clan Upravnog odbora CZ(mozda i sada) i visokopozicionirani pripadnik SPS.. To sto je odreagovao odmah posle Terzica, je pozicioniranje prema Vucicu kako bi imao mesta u nartednom rasporedjivanju ministarskih mesta… Napad na Partizan, mu dodje kao „Kosovo je srce Srbije“… Ko vise puta pljune metu ima vece sanse da napredjue… Nisam radikal, ali voleo bih da Šešelj bude ministar policije bar mesec dana. Mada kad vidim kakvi su ovi njegovi naslednici, ta moja zelja presahne, kao potočić usred leta.

    3
    2
    Odgovori
  2. Pa Tončevu, nije Srđan Jovanović sudio utakmicu! Ili je vaš zadatak da kažete da jeste, iako nije. Koji ste vi hohštapleraj od mišljenja i koja hipokrizija!!!

    5
    5
    Odgovori
  3. Jesu li ovi ljudi normalni? Koja pomoć? Ako se za onakav kontakt sudi penal, na utakmici bi ih bilo 10-15. A ovaj Tončev je poznat kao pošten čovek, kao i njegovi pajtosi Čović i Terzić. Mada, moram da priznam da ni ovi naši nisu ništa bolji, ali bar ne laju svaki put kad je pun mesec.

    7
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter