0
Fudbal

Pep Gvardiola (FOTO: Manchester City/X)

GVARDIOLA ZADOVOLJAN ZALAGNJEM SVOJIH IGRAČA: ‘Oni su supermeni!’

Objavljeno: 25.02.24 u 10:55

‘Naši navijači moraju da budu ponosni na ove igrače.’

Fudbaleri Mančester sitija juče su pobedili Bormut u gostima rezultatom 1:0 u gostima u okviru 26. kola Premijer lige. Građani‘ su ovim trijumfom ostali u trci za odbranu titule u domaćem šampionatu pošto imaju bod manje od lidera Liverpula, ali i utakmicu manje, tako će sam finiš prvenstva biti izuzetno zanimljiv.

Trener Sitija, Pep Gvardiola je na konferenciji za medije pohvalio svoje igrače i istakao da su oni ‘supermeni’.

– Obožavam svoje igrače – oni su ‘supermeni’. Oni su sjajni. Već dosta godina igramo utakmice svaka tri dana, dok naši rivali imaju nedelju dana da se pripreme za mečeve. Mi uvek imamo manje vremena za pripreme utakmica – poručio je Španac.

Dodao je da navijači moraju biti ponosni.

– Tražimo previše od naših igrača, ali oni odgovaraju na sve naše zahteve. Znam da ljudi kažu: ‘oni zarađuju dosta novca’, ali ovo šta se radi sa rasporedom je previše. Moramo da idemo dalje. Naši fudbaleri imaju neverovatan karakter, takmičarski su nastrojeni. Čak i kada su umorni – dodatno se zalažu. Naši navijači moraju da budu ponosni na ove igrače – jasan je Gvardiola.

BONUS SADRŽAJ:

NOVAK BLIZU NOVOG PODVIGA: Đoković na korak od rušenja Federerovog rekorda!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter