0
Košarka

FOTO: Prinstcreen/YouTube

AGONIJA PISTONSA SE NASTAVLJA: Fenomenalan šut Bankera rešio fenjeraša! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.24 u 09:10

Bankero nastavlja da oduševljava

U noći između subote i nedelje, uzbudljiva NBA akcija odvijala se na terenu u Detroitu, gde su domaći Pistonsi dočekali ekipu Orlanda. Iako su Pistonsi ove sezone imali izazovne rezultate, njihova odlučnost bila je vidljiva od samog početka susreta.

Domaći tim pratio je ritam gostiju tokom većeg dela meča, ne dozvoljavajući im značajniju prednost. I nakon pauze za poluvreme, Detroit je nastavio svoju igru, održavajući meč u izuzetnoj izjednačenosti.

U poslednjim sekundama meča, rezultat je bio izjednačen 109:109, a poslednji napad imali su gosti. U ključnom trenutku, bankero je preuzeo odgovornost i postigao koš uz faul, rešavajući tako meč u korist Orlanda. Pored Bankera, koji je zabeležio 15 poena, istakli su se i Sags, kao i braća Vagner, svaki sa po 14 poena.

Sa druge strane, u ekipi Pistonsa istakao se Kaningem sa 26 poena, dok su Fontekio i Duren doprineli sa 17, odnosno 16 poena. Ovaj neizvesni susret pokazao je želju i borbenost obe ekipe, ali su na kraju gosti uspeli da iznesu pobedu iz Detroita.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter