1
Domaći fudbal

Osman Bukari i Svetozar Marković (FOTO: Starsport)

TRKA ZA PRVAKA U SLS SE NASTAVLJA: Partizan u Surdulici protiv ‘fenjeraša’, Zvezdi nešto teži zadatak!

Objavljeno: 24.02.24 u 08:50

Ko će na kraju slaviti u domaćem šampionatu?

Danas se nastavlja 22. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, a svoje bitke biju i ‘večiti rivali’. Prvoplasirani Partizan gostuje u Surdulici ekipi Radnika danas od 13:45 u veoma bitnoj utakmici. ‘Crno-beli’ moraju na megdan ‘fenjerašu’ bez trojice prvotimaca Severine, Nemanje NikolićaMateusa Saldanje što je veliki hendikep za Igora Duljaja.

Od Partizana niko nije očekivao da će biti prvi na kraju jesenjeg dela i da će dobiti Crvenu zvezdu, ali oni su uprkos celukopne situacije koja ih je zadesila prkosili i demantovali sve. Tim iz Humske ima dva na papiru laka duela pred 172. večiti derbi, jer posle Radnika odmeriće snage sa Pančevcima.

Danas svoj meč igraju i izabranici Vladana Milojevića protiv Čukaričkog što je malo teži zadatak nego što ima njihov ljuti rival. Zvezdi je takođe imperativ pobeda, ako želi da nastavi trku za odbranu titule. Povratkom Miloja, ‘crveno-beli’ igraju na odličnom nivou i mnogi veruju u odbranu titule.

Sa druge strane ni ‘Brđani’ nisu za šalu, kao i uvek, jako nezgodan protivnik koji ume da zada probleme svima. Mlada i poletna ekipa željna dokazivanja, što je i pokazala u Ligi Konferencija jesenas. Novi trener Čukaričkog je Gordan Petrić koji je bivši strateg Partizana i sigurno će imati motiv više protiv ‘crveno-belih’.

Okršaj između Zvezde i Čukaričkog je od 16 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter