0
Domaći fudbal

Milos Pantovic celebrates after scoring a goal with Aleksandar Cirkovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on February 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPEKTAKL U PANČEVU, ŽELEZNIČAR I TSC PRIREDILI SJAJAN MEČ: Superliga Srbije nikada nije više podsećala na evropsku! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.24 u 20:29

Iz kola u kolo imamo sjajne mečeve.

Železničar iz Pančeva je na svom terenu poražen od ekipe TSC-a u sjajnom meču koji je obilovao šansama na obe strane, a rezultat na kraju iznosio je 2:3.

 

Delovalo je da je sve gotovo već posle 20 minuta, jer su golovima Ćirkovića u čestvrtom, odnosno Pejića 15 minuta kasnije, gosti otišli na dva gola razlike.

Ćirković je svojim drugim golom na startu nastavka, povisio prednost, a kada se uzme da su domaći promašili penal, uz ranije poništen gol, delovalo je kao da je kraj.

Ipak, Jovanović i Kahvić su uspeli da unesu kompletnu dramu u meč, gde su domaći mogli i do boda, ali i do pobede, ali ipak nisu imali dovoljno sreće.

Železničar ipak ostaje pretposlednji, nakon sjajne partije, dok je TSC učvrstio treću poziciju i trku za dva najjača kluba ove sezone.

Standings provided by Sofascore

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter