1
Fudbal

FOTO: FSB

POZNATO SANKCIJE ZA NAMEŠTEN MEČ U SRBIJI: Ogromne kazne za fudbalere!

Objavljeno: 24.02.24 u 14:50

U ovo je bila umešana i evropska kuća fudbala.

Prijateljska utakmica između Jedinstva Uba Prve Iskre Bariča okončana je 4:0, ali je izazvala dosta pažnje. Naime, ustanovljeno je da je ovaj meč namešten jer su uočene milionske uplate na 4+, a usledila je brza reakcija Fudbalskog saveza Beograda koji je pokrenuo postupak.

Odluka je doneta pa će Prva Iskra biti kažnjena novčano u iznosi od 1.200.000 evra i oduzimanjem 12 bodova. Takođe, četvorica igrača su dobili suspenzije od devet meseci neigranja.

– Disciplinski sudija Srpske lige Beograd Aleksandar Prekodravac u ponovljenom postupku, po prijavi Oficira za integritet FS Beograda a u vezi prijateljske utakmice Jedinstvo – Prva iskra, doneo je Odluku o kažnjavanju prijavljenih igrača Fudbalskog kluba Prva iskra. Igrači Vladimir Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i Andrija Knežević kažnjeni su sa po 9 (devet) meseci zabrane nastupanja na prvenstvenim i Kup utakmicama – navode.

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter