0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

NIKOLI JOVIĆU PRETI SUSPENZIJA I NOVČANA KAZNA: Srpski košarkaš je potencijalna kolateralna šteta

Objavljeno: 24.02.24 u 21:50

Iako se nije tukao, moraće skupo da plati.

Srpskom reprezentativcu Nikoli Joviću preti suspenzija i novčana kazna posle tuče koja je izbila na meču protiv Nju Orleansa.

Naime, na startu poslednje deonice duel između Kevina Lava i Zajona Vilijamsona eskalirao je u masovnu tuču u kojoj su učestvovali Džimi Batler i Tomas Brajant kod Hita, kao i Nađija Maršal i Hose Alvarado kod Pelikansa koji su isključeni. Međutim, u svom tom haosu našao se i Nikola Jović pošto je sa klupe ustako kako bi zaštitio svoje saigrače.

Nikola Jović, Bem Adebajo, Tomas Brajant, Tajler Hiro i Kejleb Martin će biti suspendovati za meč protiv Sakramenta koji se igra u ponedeljak, navodi novinar Ira Vinderman koji decenijama prati Majami. 

Takođe, on se poziva na  pravilnik NBA lige u kom stoji da košarkaši koji nisu u igri moraju ostati u blizini klupe ili će biti sankcionisani zabranom igranja na minimalno jedan meč, bez plate, kao i novčano do 50.000 dolara.

 

 

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter